HTML galerie Zonerama
HTML galerie 1
HTML galerie Zonerama
PlachyTomas.cz - hlavní stránka
Philosophy: Fotografie je jazyk, který nemá hranice ani bariéry. Dokáže vyprávět příběhy a zachytit krásu světa.

Služby

Poskytuji fotografické služby

Vytvářím fotografie pro různé příležitosti a události

Svatební fotografie

A seamless integration between two great frameworks that offer high productivity, performance and versatility.

Ready-to-use Components

Widgets made with Tailwind CSS ready to be used in Marketing Websites, SaaS, Blogs, Personal Profiles, Small Business...

Best Practices

Creating secure, efficient, and user-friendly websites that deliver exceptional experiences and lasting value.

Excellent Page Speed

Having a good page speed impacts organic search ranking, improves user experience (UI/UX) and increase conversion rates.

Search Engine Optimization (SEO)

SEO lies in its ability to enhance a website's visibility, driving organic traffic and enabling it to reach a wider audience.

Open to new ideas and contributions

Embracing a culture that is open to new ideas and contributions is integral fostering innovation, collaboration, and a dynamic user experience.

Find out more content in our Blog

View all posts »

The blog is used to display AstroWind documentation. Each new article will be an important step that you will need to know to be an expert in creating a website using Astro + Tailwind CSS. Astro is a very interesting technology. Thanks.

AstroWind template in depth

AstroWind template in depth

While easy to get started, Astrowind is quite complex internally. This page provides documentation on some of the more intricate parts.

FAQ

Často kladené dotazy

Podívejte se na následující otázky a získejte přehled o výhodách, které moje fotografické služby nabízejí a jak vám mohou pomoci.

Proč si vybrat mé fotografické služby?

Mé fotografické služby se vyznačují vysokou kvalitou, osobním přístupem a profesionálním zpracováním. Ať už potřebujete portréty, svatební fotografie, nebo produktové snímky, přistupuji ke každému projektu s maximálním nasazením a kreativitou, abych zachytil to nejlepší z vašich okamžiků.

Co mohu očekávat od první schůzky?

Na první schůzce si probereme vaše přání a očekávání, projdeme si možné lokace a styly fotografování. Je to také příležitost pro mě, abych lépe pochopil vaše potřeby a plánoval, jak co nejlépe zachytit vaše momenty.

Jak dlouho trvá, než obdržím hotové fotografie?

Standardně trvá zpracování a dodání fotografií 2-4 týdny, v závislosti na rozsahu projektu. U svatebních nebo rozsáhlejších projektů může být doba dodání o něco delší. Rád vás budu informovat o aktuálním stavu vaší zakázky.

Mohu si vybrat místo fotografování?

Ano, samozřejmě! Můžete si vybrat jakékoli místo, které vám vyhovuje, ať už jde o venkovní lokaci, vaše domácí prostředí nebo studio. Pokud si nejste jisti, rád vám doporučím několik skvělých míst.

Jak probíhá výběr fotografií?

Po dokončení fotografování vám poskytnu přístup k online katalogu na Zoneramě, kde si můžete prohlédnout všechny pořízené snímky. Podle zvoleného balíčku si vyberete fotografie, které se vám nejvíce líbí, a já vám je poté upravím a připravím k dodání.

Mohu si nechat fotografie profesionálně vytisknout a rámovat?

Ano, nabízím možnost profesionálního tisku vašich fotografií. Můžete si vybrat z různých typů tisků a rámečků, které odpovídají vašim preferencím. Všechny fotografie jsou tisknuté na kvalitních materiálech, které zajistí dlouhou životnost a skvělý vzhled.

43
Realizované projekty
85K
Počet cvaknutí závěrky
10
Vyrobené obrazy
2
Ztracené SD karty